Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de berenjena en dados
- 3 pellizcos de sal
- 2 dientes de ajo
- 6 ramitas de perejil fresco
- 150 g de cebolla en juliana
- 40 g de aceite de oliva
- 700 g de carne de cordero (en dados de 3 cm)
- 1 cucharada de harina
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 cucharadita de pimentón picante
- 100 g de vino blanco seco
- 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.)
- 100 g de tomate frito
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 50 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2024 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 27.68 g
- Koolhydraten
- 12.44 g
- Vetten
- 35.95 g
- Vezels
- 4.29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Costillas al vino con arroz
1 Std.
Estofado de pollo con chorizo y patatas
45min
Caldereta de cordero
50min
Caldereta manchega
1 Std.
Estofado de cordero y garbanzos (Abgusht) - Irán
1 Std. 20 Min
Cazuela de cordero y arroz con berenjenas
50min
Cordero al ajillo
1 Std.
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45min
Escaldums de pavo
50min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1 Std.
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1 Std.
Pollo a la cazadora
40min