Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite de oliva virgen extra (y un chorrito más para la pasta)
- 50 g de queso parmesano en trozos (2-3 cm)
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de verduras variadas (tallos de apio, zanahoria y cebolla) en trozos de 2-3 cm
- 3 cucharadita de sal
- 400 g de carne picada de ternera
- 1 pellizco de pimienta molida
- 320 g de tallarines al huevo
- 10 g de mantequilla
- 60 g de vino blanco seco
- 50 g de cebolla
- 100 g de dados de beicon ahumado (1-2 cm)
- 800 g de pulpa de calabaza en trozos (2-3 cm)
- 250 g de mozzarella fresca en trozos (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1811 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 28.9 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 19.7 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías al horno con verduras
30min
Carbonara vegetariana
15 Min
Crumble de batatas con beicon
1 Std. 40 Min
Caracolas con champiñones y garbanzos
20 Min
Risotto vegetariano
25min
Raviolis con salsa de calabacín
30min
Patatas y verduras gratinadas
40min
Arroz con calabaza
40min
Pastel de verduras con huevo y queso
30min
Pollo con pasta a la mostaza
30min
Lasaña de brócoli
45min
Lasaña de calabacín y champiñones con queso de cabra
50min