Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1100 g de puerros (sin la parte más verde)
- 25 g de chalota
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- ½ cucharadita de semillas de hinojo
- ¼ de cucharadita de cúrcuma molida
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 450 g de caldo de verduras
- 4 huevos
- 2 cucharadas de pipas de calabaza tostadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 647.7 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lombarda salteada con ajo y jamón
25 min
Espinacas con patatas
30 min
Espinacas coreanas (Sigeumchi-namul) - Corea
20min
Coles de Bruselas a la mostaza
20min
Guarnición de pimientos de Padrón
25 min
Broccolini crujiente con salsa de ajos
15min
Coles de Bruselas con castañas
30 min
Espaguetis de calabacín picantes
30 min
Tirabeques crujientes y picantes
15min
Cardo a la cerveza
25 min
Puerros gratinados con bechamel de soja
1h 15 min
Papillote de pencas de acelga
30 min