Puerros al vapor con salsa de cúrcuma

Puerros al vapor con salsa de cúrcuma

4.3 64 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 raciones

Ingrediënten

  • 1100 g de puerros (sin la parte más verde)
  • 25 g de chalota
  • 30 g de aceite de oliva
  • 50 g de vino blanco
  • ½ cucharadita de semillas de hinojo
  • ¼ de cucharadita de cúrcuma molida
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 450 g de caldo de verduras
  • 4 huevos
  • 2 cucharadas de pipas de calabaza tostadas

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 7.8 g
Calorieën 647.7 kJ / 155 kcal
Vetten 10.4 g
Vezels 5.4 g
Koolhydraten 7.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...