Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1100 g de puerros (sin la parte más verde)
- 25 g de chalota
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- ½ cucharadita de semillas de hinojo
- ¼ de cucharadita de cúrcuma molida
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 450 g de caldo de verduras
- 4 huevos
- 2 cucharadas de pipas de calabaza tostadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 647.7 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salteado de repollo y calabaza
15 Min
Guarnición de lombarda
30 Min
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50min
Repollo salteado
25 Min
Judías verdes con chalotas y champiñones
45min
Lombarda salteada con ajo y jamón
25 Min
Kale, broccolini y arándanos con almendras
30 Min
Broccolini crujiente con salsa de ajos
15 Min
Puerros gratinados con bechamel de soja
1 Std. 15 Min
Papillote de pencas de acelga
30 Min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 Min
Coles de Bruselas a la mostaza
20 Min