Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ oz Parmesan cheese rinds (see Tip)
- 2 - 3 lemon peel strips, thin peel only, no white pith
- 1 garlic clove
Crust
- 7 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 4 oz unsalted butter, diced, frozen
- ¼ tsp salt
- 3 tbsp ice water
Filling
- 4 oz fresh baby spinach
- 20 oz water
- 3 oz ricotta cheese
- 1 oz feta cheese, plus extra to sprinkle
- 2 large eggs
- ⅛ tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1135.4 kJ / 271.4 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 225.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tex-Mex Red Rice
1h
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1h 45min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20 Min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 Min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 Min
Pumpkin Streusel Muffins
25 Min
Oat Cashew Bars
1h
Artichoke Alfredo Sauce
45min
Chocolate Hazelnut Ganache Phyllo Cups
1h
Pesto Pizza Dough
4 Std.
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 Min