Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Fischfilets, (Dorsch, Kabeljau), angetaut, in Stücken (3 cm)
- 2 Semmeln, frisch, in Stücken (3 cm)
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Dillspitzen, getrocknet
- 1 EL Zitronensaft
- 2 - 3 EL Semmelbrösel, zum Panieren
- 6 EL Sonnenblumenöl, zum Braten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 476 kJ / 114 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 235 mg
Alternatieve recepten
Gefülltes Brathenderl
1h 45 min
Grammelknödel
1h 30 min
Fischfrikadellen mit Bärlauch-Zitronen-Crème-fraîche
30 min
Gefüllte Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1h 45 min
Fischgulasch
40min
Wurstknödel
1h 20 min
Powidltascherl
1h 10 min
Faschierte Laibchen
35 min
Frittatenrouladen
40min
Putenbulette Berliner Art
1h 25min
Paprikahendl
1h
Linzer Seidenknödel
50 min