![Erdäpfel-Vogerlsalat mit Speck Erdäpfel-Vogerlsalat mit Speck](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/565a8dbd-c502-4576-bfe5-cbd3459bed98/Derivates/18e2971a-98b8-4ac7-8cfe-c60d6fba6fbe.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g Wasser
- 1500 g Erdäpfel, speckig, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 200 g Schalotten, halbiert
- ½ TL Salz
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 2 TL Senf
- 5 EL Essig
- 200 g durchwachsener Speck, geräuchert
- 1 EL Öl zum Braten
-
100
g Vogerlsalat, geputzt
of 1 Bund Brunnenkresse, Blättchen abgezupft - 5 - 7 EL Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1677 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1h
Sommer Bolognese Bowl
35min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min
Salat mit Garnelen, Räucherlachs und Avocadocreme
20 Min
Menü: Rohkostsalat, Forelle mit Zitronenrisotto und Marmeladeküchlein
1h 15min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1h
Kräutertopfen
15 min
Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse
1h
Almkäsesuppe
25min
Bierkutschersalat
40 Min
Backhendlsalat mit Kürbiskernen
45min
Gebackene Speckknödel
50 Min