Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 gousses d'ail
- 1 ½ c. à café sel Assaisonnement: plus selon le goût
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 c. à café paprika doux en poudre
- 300 g de vin blanc
- 800 g de viande de porc en morceaux, découennée, en dés (rojões)
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 50 g de saindoux
- 80 g d'eau
- 500 g de châtaignes cuites et pelées
- persil frais, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3982.8 kJ / 951.9 kcal
- Eiwitten
- 36.2 g
- Koolhydraten
- 58.7 g
- Vetten
- 56.6 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 992.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuisse de poulet en croûte de sel, pommes de terre épicées
1h 20 min
Saumon gratiné à la pomme
30 min
Spaghetti aux moules, chorizo et safran
1h 20 min
Bouilli de crevettes et de pommes de terre
40 min
Poulet à la cubaine
40 min
Riz aux légumes et au jambon. Trifle aux noix et aux raisins
1h
Goulasch de veau, pommes de terre et pommes
1h 25 min
Poulet braisé sauce pimentée sucrée 🌶️
8u.
Poulet à la pizzaiola
50 min
Bœuf au pain d'épices et pommes vapeur
45 min
Soupe de pomme de terre au curry
35 min
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1h 5 min