Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 gousses d'ail
- 1 ½ c. à café sel Assaisonnement: plus selon le goût
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 c. à café paprika doux en poudre
- 300 g de vin blanc
- 800 g de viande de porc en morceaux, découennée, en dés (rojões)
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 50 g de saindoux
- 80 g d'eau
- 500 g de châtaignes cuites et pelées
- persil frais, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3982.8 kJ / 951.9 kcal
- Eiwitten
- 36.2 g
- Koolhydraten
- 58.7 g
- Vetten
- 56.6 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 992.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauté de porc à la moutarde et panais
50 min
Ragoût de bœuf et gnocchi
1 Std. 30 Min
Sauté de porc aux carottes et riz vapeur
1 Std.
Rôti de porc aux poires
1 Std. 35 Min
Poulet chasseur revisité
2u. 15min
Filet mignon et pommes de terre au thym
40 min
Couscous aux herbes et sauté de porc à la harissa
1h 5min
Poitrine de porc croustillante et salade de riz chaud
1 Std. 30 Min
Magret de canard aux pommes et blé
1h 5min
Osso-buco et boulgour
1h 5min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1h 10 min
Ragoût de dinde à l'ail
40 min