Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 gousses d'ail
- 1 ½ c. à café sel Assaisonnement: plus selon le goût
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 c. à café paprika doux en poudre
- 300 g de vin blanc
- 800 g de viande de porc en morceaux, découennée, en dés (rojões)
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 50 g de saindoux
- 80 g d'eau
- 500 g de châtaignes cuites et pelées
- persil frais, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3982.8 kJ / 951.9 kcal
- Eiwitten
- 36.2 g
- Koolhydraten
- 58.7 g
- Vetten
- 56.6 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 992.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragoût de poulet colombien
2 godz. 20 min
Riz au lait gratiné aux pommes
1 godz.
Poulet cacciatore et pâtes
55 min
Ragoût de pois chiches, petits pois et poulpe
45 min
Ragoût de veau aux poivrons rouges et aux pommes de terre
1 godz. 45 min
Macaroni à la montagnarde
45 min
Fricassée de poulet
55 min
Bœuf mijoté aux champignons
5h 20min
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2h 10 min
Feuilletés aux fruits de saison
Geen beoordelingen
Nouilles sautées asiatiques
30 min
Couscous tfaya au poulet
2 Std.