Rojões de porc aux châtaignes

Rojões de porc aux châtaignes

4.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 2u. 40min
4 portions

Ingrediënten

  • 4 gousses d'ail
  • 1 ½ c. à café sel Assaisonnement: plus selon le goût
  • 1 pincée de poivre moulu
  • 1 c. à café paprika doux en poudre
  • 300 g de vin blanc
  • 800 g de viande de porc en morceaux, découennée en dés (rojões)
  • 1 feuille de laurier déshydratée
  • 50 g de saindoux
  • 80 g d'eau
  • 500 g de châtaignes cuites et pelées
  • persil frais pour la finition

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 992.1 mg
Eiwitten 36.2 g
Calorieën 3982.8 kJ / 951.9 kcal
Vetten 56.6 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 21 g
Koolhydraten 58.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...