Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
- 200 g di zucchero
- 20 g di aceto di vino
- 250 g di vino bianco secco
- 40 g di zenzero pelato
- 3 stecche di cannella
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 360 g di pere sbucciate e a fette sottili (circa 3 pere)
- ½ insalata lollo verde lavata, asciugata e a listarelle
- 120 g di Gorgonzola a temperatura ambiente e a pezzi
- 20 g di pinoli tostati
Terminare la preparazione
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1351 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 12.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 Min
Insalata di fragole, asparagi e Feta
40min
Insalata di pane fritto e melone giallo
25 Min
Insalata di avocado, mirtilli rossi e noci
10 Min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 Min
Insalata con primo sale e noci
20 Min
Gazpacho di frutta e verdura con salmone marinato (di Sebastiano Rovida)
18 Std. 25 Min
Insalata di salmone, quinoa, feta e verdure miste
1 Std.
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1 Std.
Mousse di formaggio di capra e menta con composta di pere
40min
Insalata di broccoli
15 Min
Insalata di verdura e frutta a crudo
10 Min