Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
- 200 g di zucchero
- 20 g di aceto di vino
- 250 g di vino bianco secco
- 40 g di zenzero pelato
- 3 stecche di cannella
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 360 g di pere sbucciate e a fette sottili (circa 3 pere)
- ½ insalata lollo verde lavata, asciugata e a listarelle
- 120 g di Gorgonzola a temperatura ambiente e a pezzi
- 20 g di pinoli tostati
Terminare la preparazione
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1351 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 12.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Subrics
50min
Frittelle di patate
45min
Condimento all'arancia e curry
10 min
Insalata russa di barbabietole
1h 10min
Pomodori ripieni con formaggio di capra
55min
Cous cous marino (vegan)
30min
Frittatine di mare
35 Min
Quiche Lorraine
45min
Soufflé al formaggio
55min
Bicchierini di semolino alla prugna e cipolla
30min
Cirighet
30min
Zuppa gratinata con pancetta e Fontina
1h 10min