Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio di semi di girasole
- 1000 g di punta di petto di manzo, a striscioline (1 cm x 5 cm)
- 1 - 2 cucchiai rasi di peperoncino rosso secco, a piacere
- 100 g di salsa di soia
-
30
g di salsa di ostriche
of 30 g di salsa di pesce - 100 g di sake
- 400 g di peperoni verdi a striscioline
- 400 g di cipolle a striscioline
- 4 cucchiai di olio di sesamo tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1510 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso cantonese allo zenzero
35min
Pollo speziato alle arachidi
50min
Pollo marinato servito con guacamole al lime
2 godz. 20 min
Pollo alla Cantonese con verdure
25 Min
Sovracosce di pollo agli anacardi
40 min
Costine di maiale in agrodolce
50min
Spiedino souvlaki di pollo e peperoni con riso
1hod. 5min
Ali di pollo alla mediterranea con riso aromatico
1 godz. 15 min
Marinatura al Whisky
15 min
Maiale brasato con uovo e riso
45 min
Manzo alla Stroganoff
1 godz.
Ramen giapponese
1h 40 min