Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio di semi di girasole
- 1000 g di punta di petto di manzo, a striscioline (1 cm x 5 cm)
- 1 - 2 cucchiai rasi di peperoncino rosso secco, a piacere
- 100 g di salsa di soia
-
30
g di salsa di ostriche
of 30 g di salsa di pesce - 100 g di sake
- 400 g di peperoni verdi a striscioline
- 400 g di cipolle a striscioline
- 4 cucchiai di olio di sesamo tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1510 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maiale in agrodolce
45 min
Pollo agrodolce con riso
40 min
Filetto ai funghi
1h
Costine di maiale alla messicana con pico de gallo
1h
Riso pilaf con maiale
45 min
Caldo poblano
35min
Manzo piccante ai peperoni
20 min
Pollo alla Cantonese con verdure
25 Min
Manzo alla borgognona
1h 35 min
Pollo in fricassea
50 min
Vitello piccante con peperoni e prezzemolo
35min
Pollo con salsa al curry
50 min