Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio di semi di girasole
- 1000 g di punta di petto di manzo, a striscioline (1 cm x 5 cm)
- 1 - 2 cucchiai rasi di peperoncino rosso secco, a piacere
- 100 g di salsa di soia
-
30
g di salsa di ostriche
of 30 g di salsa di pesce - 100 g di sake
- 400 g di peperoni verdi a striscioline
- 400 g di cipolle a striscioline
- 4 cucchiai di olio di sesamo tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1510 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo alla Cantonese con verdure
25 min
Pollo speziato alle arachidi
50 min
Maiale allo zenzero
25 min
Manzo piccante ai peperoni
20 min
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1h
Pollo speziato alla mozambicana
35 min
Maiale in agrodolce
45 min
Yakisoba con gamberi
30 min
Margarita
10min
Pollo Yassa
1h
Salsa borracha messicana
25 min
Sovracosce di pollo agli anacardi
40 min