Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di peperoni verdi a pezzi (2 cm)
- 1 peperoncino di Caienna fresco
- 2 spicchi di aglio
- 2 cipollotti a pezzi
- 3 pizzichi di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperone rosso a pezzi piccoli (1 cm)
- 200 g di funghi champignon freschi, puliti e a fette
- 150 g di zucchine, con fiore a pezzi (1 cm)
- 300 g di carne di manzo a listarelle (1 cm)
- 2 cucchiai di salsa di soia
- 300 g di vermicelli di riso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1849 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 66.8 g
- Vetten
- 10.2 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo katsu con curry e riso
1 Std. 40 Min
Pollo in salsa di sesamo, riso e verdure
40min
Pollo speziato alle arachidi
50min
Manzo teriyaki con riso
1 Std. 50 Min
Pollo in salsa adobo con purè di platano
1 Std. 20 Min
Yakisoba con gamberi
30min
Pulao di gamberi
50min
Maiale allo zenzero
25min
Zuppa cinese con polpette di gamberetti
30min
Involtini primavera vietnamiti
40min
Polpette speziate e noodles
1 Std. 10 Min
Riso cantonese allo zenzero
35min