Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de boulgour
- 200 g d'eau tiède
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- 1 oignon, en quartiers
- 1 gousse d'ail
- 800 g de veau (jarret et morceaux sans os), en tranches
- 20 g de farine
- 3 tomates pelées, en conserve
- 250 g de carottes, en morceaux
- 1 branche de céleri, en morceaux
- 100 g de vin blanc sec
- 35 g de concentré de tomate
- ½ cube de bouillon de volaille
- 1 bouquet garni
- du poivre moulu
- 3 brins de persil frais, effeuilés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2493 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Sauté de porc à la moutarde et panais
50 Min
Sauté de porc aux carottes et riz vapeur
1 godz.
Blanquette de veau et ses petits légumes
1 godz.
Poulet cacciatore et pâtes
55min
Rojões de porc aux châtaignes
2 godz. 40 min
Chili Con Carne
30 min
Papillote de poulet au citron, boulgour au poireau
25 min
Côtes de veau à la provençale
30 min
Filet mignon à la provençale
55min
Filet mignon et pommes de terre au thym
40min
Couscous aux herbes et sauté de porc à la harissa
1h 5min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1 godz. 10 min