Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 échalotes
- 250 g de vin rouge de Bordeaux
- 1 bouquet garni
- ¼ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- 180 g de beurre, en morceaux
- 10 g de jus de citron
- persil frais, ciselé, pour la finition
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 7310.1 kJ / 1747.2 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 52.1 g
- Vetten
- 152.3 g
- Verzadigd vet
- 96.2 g
- Vezels
- 10.3 g
- Natrium
- 649.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beurre d'escargot
10min
Meringues aux amandes
2h 50min
Magret de canard au maroilles et à la bière
30 Min
Rôti de porc aux poires
1 Std. 35 Min
Cannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15min
Homard rôti et sauce au cidre
45 Min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12 Std. 15 Min
Tartare saumon-saint-jacques et sauce aux herbes
40min
Salade alsacienne revisitée sur sablé parmesan
1 godz.
Ananas rôtis, glace à la vanille et chantilly
12 Std. 15 Min
Sauce madère
35 Min
Parmentier de canard, oignons et curry
1 godz.