Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 échalotes
- 250 g de vin rouge de Bordeaux
- 1 bouquet garni
- ¼ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- 180 g de beurre, en morceaux
- 10 g de jus de citron
- persil frais, ciselé, pour la finition
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 7310.1 kJ / 1747.2 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 52.1 g
- Vetten
- 152.3 g
- Verzadigd vet
- 96.2 g
- Vezels
- 10.3 g
- Natrium
- 649.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce Messine
10 min
Sauce madère
35 min
Rôti de porc farci aux dattes, sauce à l'échalote
1 Std.
Pickles d'échalotes
15 min
Gougères au piment d'Espelette
1 godz. 5 min
Gambas sautées au beurre persillé
15 min
Poulet mariné aux herbes fraîches et salade printanière
2h 40min
Sauce tomate
55 dk
Sauce au poivre
25 min
Sauce marchand de vin
1 Std. 15 Min
Sorbet au melon
10 min
Sauce piquante
35 min