Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sans gluten
- 50 g de gruyère, en morceaux
- 75 g de beurre, coupé en dés (1-2 cm) et préalablement congelé pendant 30 minutes, et un peu pour le moule
- 100 g de mix de farines sans gluten, et un peu pour fariner
- 50 g de fécule de maïs
- 50 g d'eau froide
- 1 c. à café de sel
L'appareil à quiche
- 150 g de lardons fumés
- 4 œufs
- 50 g de lait
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- ¼ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1320.2 kJ / 315.5 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 24.8 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 575.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza au jambon sans gluten
1h 45min
Yaourts maison
11 Std. 30 Min
Pudding de pain aux fruits rouges
Geen beoordelingen
Brioche sans gluten
2h 15min
Brioche sans gluten
3 godz. 15 min
Boisson énergisante safran, cardamome et amandes
6h 5min
Gâteau crémeux sans gluten aux abricots
1 godz.
Crème onctueuse maïs, vanille, orange et popcorn
25min
Pâtes fraîches sans gluten
1 godz. 15 min
Crêpes de sarrasin
Geen beoordelingen
Compote pomme-banane
20min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min