Velouté de carcasses et têtes de crevettes roses

Velouté de carcasses et têtes de crevettes roses

4.4 14 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • 150 g de têtes et carcasses de crevettes roses (300 g de crevettes env.)
  • 40 g d'oignon coupé en deux
  • 10 g de gousses d'ail
  • 15 g d'huile d'olive
  • 400 g de pulpe de tomate
  • 1 boîte de conserve d'eau
  • 1 c. à soupe de pastis
  • 1 c. à café bombée de fumet de poisson
  • 100 g de crème fraîche 20% m.g.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 376.2 mg
Eiwitten 10.3 g
Calorieën 841.4 kJ / 201.1 kcal
Vetten 13.9 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 6.5 g
Koolhydraten 8.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...