Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz extra virgin olive oil
- 2 oz mixed seeds, (pumpkin seeds, sunflower seeds, chopped cashews)
- 10 ½ oz carrots, in pieces (1 in.)
- 5 ½ oz mixed salad greens, torn into pieces
- 1 yellow bell pepper, cored, cut into strips
- 5 ½ oz cherry tomatoes, halved
- 1 oz Dijon mustard
- 1 oz honey
- 2 oz white wine vinegar
- ½ tsp salt
- ¼ tsp fresh ground pepper
- 3 ½ oz frozen edamame (ready-to-eat), shelled, thawed
- 1 red onion, thinly sliced, in rings
- 4 slices prosciutto, (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2037.1 kJ / 486.9 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 27.6 g
- Vetten
- 38.2 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 842.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Skin Glow Detox Juice
10 dk
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1 godz.
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min
Fish Tacos
45min
Citrus Kick
5min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Thai Peanut Crunch Salad
30 min