Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Firecracker marinade
- 60 g Sriracha sauce (see Tip)
- 60 g white miso paste
- 60 g peanut butter (see Tip)
- 20 g honey
- 10 g white vinegar
- 60 g extra virgin olive oil
Pumpkin, pork and rice
- 500 g lean pork mince
- 4 tbsp Thai red curry paste (see Tips)
- 1 tbsp fish sauce
- 1 tsp sugar
- 3 sprigs fresh Thai basil, leaves only
- 3 makrut lime leaves
- 1 butternut pumpkin, cut into halves lengthways and deseeded (approx. 23 cm long)
- 1 stalk fresh lemongrass, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 30 g vegetable oil
- 400 g jasmine rice
- 270 g coconut milk
- 630 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, to taste (see Tip)
- 150 g Chinese broccoli, trimmed and halved lengthways
- 100 g fresh green beans, finely chopped (3 mm)
- 1 lime, cut into wedges
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 fresh red chilli, finely sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3581.8 kJ / 856.1 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 82.3 g
- Vetten
- 46.2 g
- Verzadigd vet
- 16.5 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 1003.4 mg
Alternatieve recepten
Creamy beef curry
1h 15 min
Chicken laksa
30min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Prawn and chicken laksa
40min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4 godz. 25 min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27 Std. 20 Min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30min
Chilli mussels with risoni
35min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Chiang Mai noodles
25min
Thai green chicken curry
30min
Harissa
25min