Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Firecracker marinade
- 60 g Sriracha sauce (see Tip)
- 60 g white miso paste
- 60 g peanut butter (see Tip)
- 20 g honey
- 10 g white vinegar
- 60 g extra virgin olive oil
Pumpkin, pork and rice
- 500 g lean pork mince
- 4 tbsp Thai red curry paste (see Tips)
- 1 tbsp fish sauce
- 1 tsp sugar
- 3 sprigs fresh Thai basil, leaves only
- 3 makrut lime leaves
- 1 butternut pumpkin, cut into halves lengthways and deseeded (approx. 23 cm long)
- 1 stalk fresh lemongrass, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 30 g vegetable oil
- 400 g jasmine rice
- 270 g coconut milk
- 630 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, to taste (see Tip)
- 150 g Chinese broccoli, trimmed and halved lengthways
- 100 g fresh green beans, finely chopped (3 mm)
- 1 lime, cut into wedges
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 fresh red chilli, finely sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3581.8 kJ / 856.1 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 82.3 g
- Vetten
- 46.2 g
- Verzadigd vet
- 16.5 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 1003.4 mg
Alternatieve recepten
Chilli and garlic prawns
1h 10min
Creamy beef curry
1h 15min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3sa 35 dk
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Chicken laksa
30 min
Thai red curry paste
10min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Roast beef and rhubarb chutney pies
2h 15min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 godz. 50 min
Retro prawn cocktail
20 min
Thai red pork curry
35 min