Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g couscous
-
1
heaped tsp beef stock paste, homemade (see tip)
of 1 beef stock cube (for 0.5 l) (see tip) - 250 g water
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 250 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 100 g brown onions, quartered
- 250 g beef mince, broken in pieces
- 3 tsp ras el hanout (see tip)
- 10 g vegetable oil
- 20 g white wine vinegar, plus extra to taste
- ½ cucumber, peeled into ribbons, for garnishing (optioneel)
- ground black pepper, to taste
- 4 Tbsp Greek yoghurt (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1757.3 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 35.1 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1962.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Sausage and Fennel Orzotto
50 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 Std. 50 Min
Broccoli and Apple Salad
5min
Spicy Mince Pork Noodles
45 Min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 Std.
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 godz. 20 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Soy Dressing
5min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1h 40min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 Min