Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g couscous
-
1
heaped tsp beef stock paste, homemade (see tip)
of 1 beef stock cube (for 0.5 l) (see tip) - 250 g water
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 250 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 100 g brown onions, quartered
- 250 g beef mince, broken in pieces
- 3 tsp ras el hanout (see tip)
- 10 g vegetable oil
- 20 g white wine vinegar, plus extra to taste
- ½ cucumber, peeled into ribbons, for garnishing (optioneel)
- ground black pepper, to taste
- 4 Tbsp Greek yoghurt (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1757.3 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 35.1 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1962.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
BBQ Jackfruit Burritos
45min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 godz. 30 min
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2h 40min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30min
Traditional Austrian Beef Goulash
4h
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 godz.
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1h 25min