Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes

Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes

4.4 59 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • couscous
    160 g
  • beef stock paste, homemade (see tip)
    1 heaped tsp
    1 beef stock cube (for 0.5 l), (see tip)
  • water
    250 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • fine sea salt plus extra to taste
    2 ¼ tsp
  • courgettes cut in pieces (3 cm)
    250 g
  • brown onions quartered
    100 g
  • beef mince broken in pieces
    250 g
  • ras el hanout (see tip)
    3 tsp
  • vegetable oil
    10 g
  • white wine vinegar plus extra to taste
    20 g
  • cucumber (optioneel) peeled into ribbons, for garnishing
    ½
  • ground black pepper to taste
  • Greek yoghurt (optioneel)
    4 Tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1962.2 mg
Eiwitten 16.8 g
Calorieën 1757.3 kJ / 420 kcal
Vetten 23.4 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 6.3 g
Koolhydraten 35.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...