Cordero marroquí con cuscús de limón

Cordero marroquí con cuscús de limón

4.8 23 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 4u.
8 ración

Ingrediënten

Aliño de especias y cordero
  • 5 g de hojas de perejil fresco
  • 6 dientes de ajo
  • 5 cucharadas de ras el hanout (ver sugerencia)
  • 2 tiras de piel de limón
  • 2 cucharaditas de sal
  • 60 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 pierna de cordero deshuesada (1500-2000 g)
Salsa de yogur
  • 10 g de hojas de hierbabuena fresca
  • 340 g de yogur griego sin azúcar
  • 1 - 2 cucharaditas de ras el hanout
  • 60 g de miel
Cuscús
  • 395 g cuscús
  • 4 tiras de piel de limón
  • 10 g de hojas de hierbabuena fresca
  • 510 g de caldo de ave
  • 20 g de tomate concentrado
  • ½ cucharadita de comino molido
  • 1 ½ cucharaditas de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 60 g de piñones tostados

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Natrium 592 mg
Eiwitten 71 g
Calorieën 3301 kJ / 789 kcal
Vetten 25 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 8 g
Koolhydraten 66 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...