Compatibele versies
Dip horneado de espinacas y queso de cabra para dos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g de queso parmesano en trozos de 3 cm
- 150 g de hojas de espinaca frescas
- 170 g de queso cremoso
- 90 g de queso de cabra en rulo en trozos
- ¼ de cucharadita de ajo en polvo
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- biscotes, crackers, etc.
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1823 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 35.9 g
- Verzadigd vet
- 21.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 977 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coliflor y brócoli gratinados con salsa de calabacín y yogur
35 min
Brownies de espinaca y queso feta
1h 15 min
Bocados de coliflor y queso
45 min
Hojaldres de puerro e hinojo con queso de cabra
45 min
Pastel de queso con jamón y brócoli
45 min
Milhojas de verduras
1h 30min
Risotto con calabaza y roquefort
45 min
Tortitas de calabacín y gambas con yogur
30 min
Frittata de calabacín con ricota
40 min
Risotto con verduras asadas y lenguado
30 min
Albóndigas de espinacas con ragú de tomate
1h
Arroz cremoso al azafrán con calabacín, champiñones y beicon
50 min