Salmón teriyaki al vacío

Salmón teriyaki al vacío

4.2 72 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
4 raciones

Ingrediënten

  • 75 g de salsa teriyaki
  • 20 g de jengibre fresco en láminas
  • 1450 g de agua
  • 40 g de semillas de sésamo
  • 30 g de zumo de limón
    1 cucharadita rasa de ácido ascórbico (vitamina C en polvo)
  • 4 lomos de salmón fresco con o sin piel (aprox. 150 g c/u)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Natrium 95 mg
Eiwitten 33 g
Calorieën 1650 kJ / 394 kcal
Vetten 26 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...