Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 limón
- 1 naranja
- 1 ramita de romero fresco (solo las hojas)
- 10 g de sal gorda
- 1 ramita de perejil fresco (solo las hojas)
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de pechuga de pavo sin piel ni hueso en 2 trozos
- 1400 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1744 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 49.3 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 22.4 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 2095 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo de carne (Cocción lenta)
3 godz. 50 min
Salmón al aroma de lima y menta con ensalada de espárragos (Al vacío)
3h 35 min
Pollo adobado con zanahorias glaseadas (Al vacío)
2h 50min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3h 20min
Langostinos dorados
15min
Dados de pavo dorados
15min
Dados de solomillo de ternera dorados (al punto)
15min
Boeuf bourguignon (Cocción lenta)
3h 30min
Carrilleras en salsa de oporto con chalotas y batatas
1h 10 min
Solomillo de ternera poco hecho con salsa bearnesa (Al vacío)
2 godz. 20 min
Salmón teriyaki (Al vacío)
1 godz. 20 min
Solomillo de cerdo en beicon con mantequilla barbacoa (Al vacío)
1h 45 min