Falda estofada con manzana y canela en cocción lenta

Falda estofada con manzana y canela en cocción lenta

4.2 39 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 30min
4 raciones

Ingrediënten

  • 2 pimientos choriceros
  • 300 de agua templada
  • 60 g de aceite de oliva
  • 1000 g falda de ternera sin hueso, en trozos de aprox. 3x5 cm
  • 250 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
  • 3 dientes de ajo
  • 200 g de vino tinto
  • 3 de clavos enteros
  • 1 manzana (sin semillas) en trozos de 2 cm
  • 1 cucharadita de canela molida
  • 1 pastilla de caldo de carne

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 239.8 mg
Eiwitten 51.4 g
Calorieën 1873 kJ / 448 kcal
Vetten 22.7 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 5.4 g
Koolhydraten 9.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...