Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 pimientos choriceros
- 300 de agua templada
- 60 g de aceite de oliva
- 1000 g de falda de ternera sin hueso, en trozos de aprox. 3x5 cm
- 250 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 3 dientes de ajo
- 200 g de vino tinto
- 3 clavos
- 1 manzana (sin semillas) en trozos de 2 cm
- 1 cucharadita de canela molida
- 1 pastilla de caldo de carne
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1873 kJ / 448 kcal
- Eiwitten
- 51.4 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 239.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30min
Morcillo de ternera guisado con castañas
16 Std.
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3h 45min
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4 Std.
Carne gobernada (Cocción lenta)
3h 45min
Solomillo de ternera poco hecho con salsa bearnesa (Al vacío)
2h 20min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3 godz. 20 min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15 godz. 50 min
Boeuf bourguignon en cocción lenta
3h 30min
Ossobuco de ternera con risotto al azafrán (Cocción lenta)
4 Std. 15 Min
Guiso de pavo cremoso con champiñones (Cocción lenta)
4 Std.
Pollo de corral al vapor con salsa de arándanos
2 godz. 40 min