Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 pimientos choriceros
- 300 de agua templada
- 60 g de aceite de oliva
- 1000 g de falda de ternera sin hueso, en trozos de aprox. 3x5 cm
- 250 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 3 dientes de ajo
- 200 g de vino tinto
- 3 clavos
- 1 manzana (sin semillas) en trozos de 2 cm
- 1 cucharadita de canela molida
- 1 pastilla de caldo de carne
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1873 kJ / 448 kcal
- Eiwitten
- 51.4 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 239.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Contramuslos de pollo en salsa de pimiento rojo con arroz (Cocción lenta)
4h 45 min
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4h
Boeuf bourguignon (Cocción lenta)
3h 30min
Costillas de cerdo al estilo char siu (Cocción lenta)
2 Std. 20 Min
Redondo de ternera al whisky con patatas
2h 40min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15h 50min
Carne gobernada (Cocción lenta)
3h 45min
Salmón teriyaki (Al vacío)
1 Std. 20 Min
Solomillo de cerdo agridulce con orejones y ciruelas pasas
45 Min
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3h 45min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17sa 30 dk
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3h 20min