Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan multicereales
- 260 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca desmenuzada
-
10
g de miel
of 10 g de azúcar moreno - 100 g de harina integral de trigo
- 100 g de harina integral de centeno
- 100 g de harina integral de espelta
- 150 g de harina de fuerza
- 30 g de copos de avena
- 20 g de salvado de avena
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ cucharadita de sal
Tomate rallado aliñado
- 200 g de tomates en trozos
- 5 hojas de albahaca fresca
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ cucharadita de orégano seco
- ¼ de cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 498.8 kJ / 119.2 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 80 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Medias noches al vapor
2h
Croissants con mousse de atún
3 Std. 20 Min
Pan retorcido con masa madre
16h
Panecillos de agua
2h
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Crackers integrales con crema de aguacate
1h 40min
Mantequilla y suero de leche
20 min
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Masa madre de centeno
96h 20min
Pan de hogaza con tomate, jamón y aceite de oliva
16h
Hogaza integral
5h
Hogaza rústica con centeno
16h