![Pan multicereales con tomate rallado aliñado Pan multicereales con tomate rallado aliñado](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/35b6edd8-a663-40bf-ae57-9ec3d1e23c02/Derivates/7d2b1b14-76cf-43c5-bda2-62ec9329ec80.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan multicereales
- 260 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca desmenuzada
-
10
g de miel
of 10 g de azúcar moreno - 100 g de harina integral de trigo
- 100 g de harina integral de centeno
- 100 g de harina integral de espelta
- 150 g de harina de fuerza
- 30 g de copos de avena
- 20 g de salvado de avena
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ cucharadita de sal
Tomate rallado aliñado
- 200 g de tomates en trozos
- 5 hojas de albahaca fresca
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ cucharadita de orégano seco
- ¼ de cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 498.8 kJ / 119.2 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 80 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 godz.
Hogaza integral
5 Std.
Preparaciones básicas (Batch cooking)
3 Std.
Bollos de espelta y queso fresco
45min
Caballa a la sal con patatas al vapor y mojo picón
40min
Pan integral con muesli
4 Std.
Colines cristal al aceite de oliva
4 Std.
Pan de espelta
2h 20min
Mini poke bowls vegetarianos
40min
Rosquillas de pan con tomate y orégano
1h
Roscas de espelta y miel con relleno de huevo duro y pepinillos
17 Std. 40 Min
Pan de trigo, centeno y maíz
3 Std.