Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de queso parmesano en trozos
- 200 g de queso cheddar en trozos de 2 cm
- 700 g de agua (y algo más para cocer la pasta)
- 400 g de pulpa de calabaza en dados de 2 cm
- 450 g de pasta corta seca
- 400 g de leche entera
- 30 g de mantequilla
- ½ cucharadita de sal o al gusto
- ¼ de cucharadita de pimienta negra molida o al gusto
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 30 g de harina de trigo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2365 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 68.2 g
- Vetten
- 21.4 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 585.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratinado de brócoli, pera y pasta con queso azul
1h
Ñoquis a la carbonara
15min
Hojaldres de puerro e hinojo con queso de cabra
45 min
Mac and Cheese
45 min
Bolitas de coliflor con salsa de tomate y beicon
1h
Ñoquis de batata fritos con salsa de gorgonzola
1h
Risotto con calabaza y roquefort
45 min
Quiche de calabaza y queso feta
2h 20 min
Empanadillas de maíz y beicon
2h 30 min
Risotto con calabacín y beicon
35 min
Mac and Cheese picante con salchichas
1h
Espaguetis con salsa de queso y espinacas
20min