Compatibele versies
Tallarines con salsa de maíz a la vainilla y vieiras
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de dados de beicon ahumado (1 cm)
- 30 g de mantequilla
-
30
g de cebolla
of 1 chalota (30 g) - 200 g de maíz en conserva
- 150 g de caldo de pescado
- 1 vaina de vainilla
- 40 g de queso rallado (parmesano, manchego, etc.)
- 250 g de nata
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 2 cucharaditas de sal
- 500 g de tallarines al huevo de pasta fresca
- 6 vieiras grandes limpias con su coral
- 6 pellizcos de sal negra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2615 kJ / 625 kcal
- Eiwitten
- 22.9 g
- Koolhydraten
- 66.1 g
- Vetten
- 29.9 g
- Verzadigd vet
- 15.7 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 988.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta con salmón y espinacas
30 min
Pasta con pollo en salsa de limón y albahaca con queso ricota
30 min
Estofado cremoso de pavo y puerro
35min
Arrollado de salmón en aguacate
40min
Thieboudienne de pescado (Senegal)
50min
Tallarines saltados con carne
30 min
Chuletas de Sajonia con patatas y chucrut
45 min
Pavo y champiñones en salsa cremosa con pasta
45 min
Crujiente de manzana
6h
Ñoquis con Camembert y uvas
1h 10min
Tagliatelle al limón con calabacín y langostinos
30 min
Crêpes rellenas de pollo, espinacas y queso de cabra con salsa de puerros
1 godz.