Risotto carciofi e speck

Risotto carciofi e speck

5.0 4 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 75 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 75 g di scalogno a pezzi
  • 45 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di speck a cubetti
  • 230 g di carciofi mondati (460 g se da pulire) e a spicchi
  • 480 g di riso Carnaroli
  • 100 g di vino bianco secco
  • 1130 g di acqua calda (non bollente)
  • 1 ½ di dado per brodo vegetale
    1 ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 1 ½ cucchiaino di sale a piacere
  • 45 g di burro

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 824.8 mg
Eiwitten 17.8 g
Calorieën 2199 kJ / 525.5 kcal
Vetten 22.9 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 7.2 g
Koolhydraten 66.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...