Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g carrot
Shao mai dough
- 50 g water
- 180 g flour
- 1 egg
Filling
- 300 g pork belly meat with its fat, boneless, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 15 - 20 g fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)
- 5 - 10 g fresh ginger, thinly sliced (optioneel)
- 270 g raw prawns, peeled, fresh or frozen
- 1 tbsp sugar
- 2 tbsp light sesame oil (30 g, see tip)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp cornflour (starch)
- oil, for greasing
- flour, for dusting
- 500 g water
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 240 kJ / 57 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kimchi Sauce
20 min
Banh bao (steamed pork buns)
2h 45min
Flan Pudding
3sa
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Geen beoordelingen
Baffad Masala
Geen beoordelingen
Soup dumplings (xiao long bao)
26sa 50 dk
Mushroom Beef Balls
50 Min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Steamed cabbage and pork dumplings
1 Std. 35 Min
Soya Milk Ice Cream
10 godz. 15 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 Std. 30 Min