Apparaten en accessoires
Dim sum 'Shao mai'
Voorbereiding. 1u. 25min
Totaal 2u.
40 pieces
Ingrediënten
-
carrot10 g
Shao mai dough
-
water50 g
-
flour180 g
-
egg1
Filling
-
pork belly meat with its fat, boneless, skinless cut in pieces (3 cm)300 g
-
fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)15 - 20 g
-
fresh ginger (optioneel) thinly sliced5 - 10 g
-
raw prawns, peeled fresh or frozen270 g
-
sugar1 tbsp
-
light sesame oil (30 g, see tip)2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
oil for greasing
-
flour for dusting
-
water500 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 piece
Eiwitten
3 g
Calorieën
240 kJ /
57 kcal
Vetten
3 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fabulous Flavour on Every Level
72 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
One-Pot Tomato Garlic Pasta with Mussels
20 min
Slow cooked Pears in Red Wine
Brak ocen
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 godz. 25 min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1 godz. 5 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Plain yoghurt in Varoma
12 godz.
Teriyaki Chicken Rice Balls
45 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40 min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
Vietnamese Beef Pho
1 godz. 45 min