Apparaten en accessoires
Dim sum 'Shao mai'
Voorbereiding. 1u. 25min
Totaal 2u.
40 pieces
Ingrediënten
-
carrot10 g
Shao mai dough
-
water50 g
-
flour180 g
-
egg1
Filling
-
pork belly meat with its fat, boneless, skinless cut in pieces (3 cm)300 g
-
fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)15 - 20 g
-
fresh ginger (optioneel) thinly sliced5 - 10 g
-
raw prawns, peeled fresh or frozen270 g
-
sugar1 tbsp
-
light sesame oil (30 g, see tip)2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
oil for greasing
-
flour for dusting
-
water500 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 piece
Eiwitten
3 g
Calorieën
240 kJ /
57 kcal
Vetten
3 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fabulous Flavour on Every Level
72 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Melon Granita
4u.
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
Geen beoordelingen
Mustard Green Rice
35min
Oil-free honey chicken wings
50min
Orange Sorbet
10min
Miso Ramen
30min
Prawn dumplings (xia jiao)
1u. 15min
Teriyaki Chicken Rice Balls
45min
Dim Sum 'Shao Mai'
2u.
Dried Scallop Fish Slice Congee
30min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min