Apparaten en accessoires
Salted Egg Yolk Custard Buns
Voorbereiding. 30min
Totaal 25u.
25 pieces
Ingrediënten
Filling
-
salted egg yolk bake in oven at 150°C for 20 minutes6
-
water plus extra 3 tbsp water90 g
-
sweetened condensed milk70 g
-
sugar90 g
-
gelatine powder2 tsp
-
plain flour90 g
-
milk powder25 g
-
butter melted130 g
Bun
-
milk200 g
-
dried instant yeast½ tsp
-
sugar1 tsp
-
360 g pau flourmedium protein flour360 g
Wrapping
-
water for steaming600 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
320.7 mg
Eiwitten
2.4 g
Calorieën
555.6 kJ /
132.8 kcal
Vetten
6.1 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
3.6 g
Koolhydraten
17.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
There is always Room at our Table
36 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Traditional Mooncake
2u. 15min
Pandan Sponge Cake
1u.
Soy Braised Whole Chicken
Geen beoordelingen
Spicy Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers
Geen beoordelingen
Virgin Watermelon Margarita
10min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Hot and sour soup
20min
Stir-fried Clams
35min
Chinese Noodles with Vegetables
35min
Char Kway Teow
25min
Lychee sorbet with vodka
8u. 15min