Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1440 g water
- 300 g white short-grain rice (e.g. sushi rice), rinsed and drained
- 60 g Chinese cabbage, cut in pieces (2 cm)
- 100 g onions, cut in thin slices (2 mm)
- 40 g carrot, cut in thin strips (2 mm)
- 4 slices kombu (approx. 2 cm each) (optioneel)
- 10 - 12 large raw prawns, peeled and deveined (from approx. 170 g prawns)
-
300
g clams, shells scrubbed,
of 300 g fresh mussels, shells scrubbed and de-bearded - 250 g raw squid rings
- 75 g Japanese soy sauce (see tip)
-
60
g sake
of 60 g rice wine - 1 tsp salt
- 2 tsp light sesame oil (10 g)
- 80 g miso paste
- 5 pinches wakame flakes, dried
- 200 g silken tofu, cut in cubes (1.5 cm) (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2015 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marble Cake
2h 10min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 Std. 30 Min
Sambal Petai Prawns
20 λεπτ.
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Olive Vegetable Rice
1h 5min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15min
Squid and Shrimp Risotto
1h
Crêpes with herbs
1h
Baked spinach and eggs
35 Min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 Min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4h 10min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min