Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g vinegar
- 1 tbsp soy sauce
- 20 g tomato purée (concentrated)
- 15 g sugar
- 40 g olive oil
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground ginger
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp salt
- 4 chicken breast fillets, skinless (approx. 700 g)
- 2 sprigs fresh rosemary
- 700 g carrots, unpeeled, cut in pieces (4 cm)
- 1000 g water
- 50 g onions, halved
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 garlic clove
- 300 g couscous
- 20 g mint leaves, finely cut
- 200 g plain yoghurt, 3.5% fat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2943 kJ / 703.4 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 84.5 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 9.9 g
- Natrium
- 1635.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM6)
45 min
Shrimp Louie Salad
1h 30 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Blended Steamed Oats
30 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Miso carbonara udon
25 min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40 Min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney)
10 min
Sesame salmon and pea soup
1h
Bean stew with meatballs
45 min
Watermelon Lemonade
5 Min