Compatibele versies
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, TM6)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Beurre Bosc pears, or similar, halved, cored and destalked
- 150 g baby cos lettuce, chicory, or similar lettuce, halved to fit through feeder tube
- 1 tbsp walnut oil
- 150 g cheese, Danish blue, crumbled
- 50 g hazelnuts, roasted and chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1461.5 kJ / 349.3 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 499.5 mg
Alternatieve recepten
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48h 20min
Ras el hanout
10 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35 min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Emu Stew (Mark Olive)
25 min
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3h 30min
Sangría
10 min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 Std. 30 Min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Black garlic and onion jam
55min
Vegan macadamia cheese ball
56h 55min
Grilled scallops with chilli jam
25 min