Apparaten en accessoires
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, using modes)
Voorbereiding. 15min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
Beurre Bosc pears or similar, halved, cored and destalked600 g
-
baby cos lettuce chicory, or similar lettuce, halved to fit through feeder tube150 g
-
walnut oil1 tbsp
-
cheese, Danish blue crumbled150 g
-
hazelnuts roasted and chopped50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
499.5 mg
Eiwitten
11 g
Calorieën
1461.5 kJ /
349.3 kcal
Vetten
22 g
Vezels
6.7 g
Verzadigd vet
7.6 g
Koolhydraten
27.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Ham and cheese canelé
49u.
Kimchi queso dip
3u. 15min
Zhoug
10min
Burnt orange marmalade
14u. 20min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49u. 5min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4u. 25min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26u. 35min
Quince paste
4u. 10min
Date and tamarind chutney
8u. 50min
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
10min
Sri Lankan spicy sauce
2u. 30min