Apparaten en accessoires
Vegan Lasagne met Linzen
Voorbereiding. 45min
Totaal 2u. 20min
6 portie
Ingrediënten
Deegvellen
-
plantaardige melk ongezoet120 g
-
olijfolie1 tl
-
zoete aardappelen gekookt en afgekoeld, in stukken gesneden70 g
-
meel plus extra om af te stoffen150 g
-
durum tarwebloem150 g
Linzenragout
-
wortel in stukken gesneden70 g
-
ui in vieren gesneden70 g
-
selderstengel in stukken gesneden20 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie50 g
-
linzen200 g
-
rode wijn80 g
-
tomatenblokjes uit blik750 g
-
water350 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 el
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
-
suiker1 snuifje
Béchamelsaus
-
plantaardige melk ongezoet700 g
-
bloem65 g
-
zout1 tl
-
nootmuskaat, gemalen1 snuifje
-
olijfolie25 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
685.3 mg
Eiwitten
12.5 g
Calorieën
1935.2 kJ /
462.5 kcal
Vetten
16.5 g
Vezels
7.5 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
67 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Warme Smaak van de Herfst
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aromatische kipcurry
1u.
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Romige Aardappelsalade
Geen beoordelingen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Geen beoordelingen
Vegan Sinaasappel Croissants
Geen beoordelingen
Romige Feta Dip
Geen beoordelingen
Veelzijdige gladde soep
45min
Veelzijdige gladde soep
45min
Pizza met fruit en yoghurt
Geen beoordelingen
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min