Apparaten en accessoires
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 20min
4 portie
Ingrediënten
Champignonsaus
-
peterselie, vers alleen bladeren20 g
-
uien gehalveerd120 g
-
olie20 g
-
400 g verse champignons, gesnedenpaddenstoel, bruin, vers gesneden400 g
-
water100 g
-
zure room200 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
2 volle tl groentebouillonpastagravy (vleesjus)40 g
-
citroensap1 tl
-
zout plus extra om op smaak te brengen½ theelepel
-
peper, gemalen plus extra om op smaak te brengen3 snuifje
-
olie om te bakken2 el
-
varkenshaasje600 - 800 g
-
witte langkorrelige rijst350 g
Varkensfilet en montage
-
water650 g
-
olie1 eetlepel
-
zout plus extra voor kruiden1 ½ theelepel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1416.3 mg
Eiwitten
47.6 g
Calorieën
4067.1 kJ /
972.1 kcal
Vetten
50.8 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
21.8 g
Koolhydraten
81.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1u. 20min
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Geen beoordelingen
Prime Board
Geen beoordelingen
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Spaghetti Bolognese
40min
Russische salade
Geen beoordelingen
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1u. 40min
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Geen beoordelingen
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Geen beoordelingen
Mosselen Marinière
Geen beoordelingen