Apparaten en accessoires
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 20min
4 portie
Ingrediënten
Champignonsaus
-
peterselie, vers alleen bladeren20 g
-
uien gehalveerd120 g
-
olie20 g
-
400 g verse champignons, gesnedenpaddenstoel, bruin, vers gesneden400 g
-
water100 g
-
zure room200 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
2 volle tl groentebouillonpastagravy (vleesjus)40 g
-
citroensap1 tl
-
zout plus extra om op smaak te brengen½ theelepel
-
peper, gemalen plus extra om op smaak te brengen3 snuifje
-
olie om te bakken2 el
-
varkenshaasje600 - 800 g
-
witte langkorrelige rijst350 g
Varkensfilet en montage
-
water650 g
-
olie1 eetlepel
-
zout plus extra voor kruiden1 ½ theelepel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1416.3 mg
Eiwitten
47.6 g
Calorieën
4067.1 kJ /
972.1 kcal
Vetten
50.8 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
21.8 g
Koolhydraten
81.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sloppy Gold Rush Burgers
Geen beoordelingen
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Nasi Goreng
40min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Slowcooken kalfsstoofpot
2u. 10min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2u. 10min
Pittige Goulash met Donker Bier
Geen beoordelingen
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Geen beoordelingen
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1u. 5min
Stoofvlees
3u. 10min