Apparaten en accessoires
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 20min
4 portie
Ingrediënten
Champignonsaus
-
peterselie, vers alleen bladeren20 g
-
uien gehalveerd120 g
-
olie20 g
-
paddenstoel, bruin, vers gesneden400 g
-
water100 g
-
zure room200 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
gravy (vleesjus)40 g
-
citroensap1 tl
-
zout plus extra om op smaak te brengen½ theelepel
-
peper, gemalen plus extra om op smaak te brengen3 snuifje
-
olie om te bakken2 el
-
varkenshaasje600 - 800 g
-
witte langkorrelige rijst350 g
Varkensfilet en montage
-
water650 g
-
olie1 eetlepel
-
zout plus extra voor kruiden1 ½ theelepel
Voeding per 1 portie
Calorieën
972.1 kcal /
4067.1 kJ
Eiwitten
47.6 g
Vetten
50.8 g
Koolhydraten
81.4 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
21.8 g
Natrium
1416.3 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Krokante Onsen Eieren met Kool
Geen beoordelingen
Krokant gebraad met moutbiersaus
Geen beoordelingen
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Geen beoordelingen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Vijfzaden energierepen
1u. 45min
Engelse brunch
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Glühwein
15min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Geen beoordelingen
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Geen beoordelingen
Chai-theepoeder
15min
Muntthee
25min