Apparaten en accessoires
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 20min
4 portie
Ingrediënten
Champignonsaus
-
peterselie, vers alleen bladeren20 g
-
uien gehalveerd120 g
-
olie20 g
-
400 g verse champignons, gesnedenpaddenstoel, bruin, vers gesneden400 g
-
water100 g
-
zure room200 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
2 volle tl groentebouillonpastagravy (vleesjus)40 g
-
citroensap1 tl
-
zout plus extra om op smaak te brengen½ theelepel
-
peper, gemalen plus extra om op smaak te brengen3 snuifje
-
olie om te bakken2 el
-
varkenshaasje600 - 800 g
-
witte langkorrelige rijst350 g
Varkensfilet en montage
-
water650 g
-
olie1 eetlepel
-
zout plus extra voor kruiden1 ½ theelepel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1416.3 mg
Eiwitten
47.6 g
Calorieën
4067.1 kJ /
972.1 kcal
Vetten
50.8 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
21.8 g
Koolhydraten
81.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Keine Bewertungen
Blue Hawaii
Keine Bewertungen
Bouillabaisse
Keine Bewertungen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Keine Bewertungen
Aziatische komkommersalade
Keine Bewertungen
Gekruide lamstaart
40 Min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Keine Bewertungen
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Keine Bewertungen
Zeevruchtennat met champagne
Keine Bewertungen
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 Min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.