Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 2 Schalotten, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 230 g Quinoa
- 400 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
of 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 EL Pinienkerne
- 4 getrocknete Tomaten, in Öl, in mundgerechten Stücken
- 8 Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 1 EL Rosinen
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- Salz nach Geschmack
- Basilikumblätter, frisch, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1996 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40min
Polenta mit Gemüse
1h 30min
Quinoa-Salat mit Zucchini und Möhren
1h 45min
Quinoa-Gemüse-Salat
30min
Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys
1h 10min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35 min
Wildreis-Risotto mit Brokkoli
55 min
Karotten-Curry-Hirse mit Vogerlsalat und Buttermilch-Feta-Dressing
55 min
Quinoa-Salat
35 min
Quinoa-Süßkartoffel-Risotto mit Kohlsprossen
1h 15min
Gemüse-Curry mit Couscous
30min
Gemüsereis mit Kokosmilch und Cashewkernen
1h