Fenchel-Risotto

Fenchel-Risotto

4.0 289 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Fenchelknollen (ca. 400 g), Fenchelgrün abgezupft und Fenchelknollen in Stücken (ca. 2 cm)
    400 g
  • Parmesan in Stücken
    50 g
  • Butter
    40 g
  • Wasser
    1000 g
  • Salz
    1 Prise
  • Risottoreis
    320 g
  • trockener Weißwein
    100 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 ½ geh. TL
    1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 13 g
Calorieën 1791 kJ / 428 kcal
Vetten 13 g
Vezels 2.4 g
Koolhydraten 65 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...