
Apparaten en accessoires
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Parmesan in Stücken30 g
-
Rote Bete, gekocht in Stücken500 g
-
Wasser600 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Schalotten2
-
Öl20 g
-
Risottoreis250 g
-
Weißwein150 g
-
Butter20 g
-
Salz nach Geschmack
-
Ziegenkäse80 g
Voeding per 1 Portion
Calorieën
461 kcal /
1927 kJ
Eiwitten
12 g
Vetten
17 g
Koolhydraten
58 g
Vezels
4.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Frohes Fest!
11 recepten
Duitsland
Duitsland