Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- 2 Schalotten (ca. 60 g)
- 40 g Butter
- 250 g Risottoreis
- 100 g Weißwein
- 650 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- 400 g Erbsen, TK, aufgetaut
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1950 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Fenchel-Risotto
35min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Risotto mit Basilikum
40min
Risotto mit Zucchini
50min
Risotto
30min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Fenchel-Risotto
40min
G´schwindes Kürbisrisotto
25min
Frankfurter Kräuter-Risotto
50min
Risotto mit Steinpilzen
50min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40min