
Apparaten en accessoires
Risotto mit Zucchini
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Parmesan in Stücken50 g
-
Knoblauchzehe1
-
Zwiebel halbiert1
-
Butter40 g
-
Pancetta in Würfeln (5 mm) oder in Streifen (1 cm)50 g
-
Zucchini klein, in Scheiben (5 mm)500 g
-
Risottoreis250 g
-
Fleischbrühe, flüssig heiß700 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Petersilie gehackt1 EL
Voeding per 1 Portion
Calorieën
422 kcal /
1764 kJ
Eiwitten
13 g
Vetten
17 g
Koolhydraten
52 g
Vezels
2.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

THERMOMIX® Magazin - Willkommensausgabe
23 recepten
Duitsland
Duitsland