Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 2 Schalotten, halbiert
- 50 g Olivenöl
- 250 g Risottoreis
- 100 g Champagner
-
750
g Gemüsebrühe, flüssig, heiß
of 750 g Geflügelbrühe, flüssig, heiß - ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen der Steinpilze
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen der Steinpilze
- 400 g Steinpilze, frisch, in Scheiben (0,3 cm)
- 40 g Butter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2128 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trüffelrisotto
45 min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 min
Lachs-Fenchel-Risotto
25 min
Risotto mit Zucchini
50 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Risotto
30 min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 min
Risotto mit Steinpilzen
50 min
Spargel-Safran-Risotto
35 min
Grünes Spargel-Risotto
45 min
Lachs mit Zitronenrisotto
40 min
Risotto alla Milanese
35 min