Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Jasminreis
- 1200 g Wasser
- 2 TL Salz
- 1 Stängel Zitronengras, frisch, in Stücken (2 cm)
- 200 g Karotten, in Scheiben (2 mm)
- 200 g Zucchini, in Scheiben (2 mm)
- 100 g rote Paprikaschoten, in Stücken (2 cm)
- 100 g Champignons, frisch, halbiert oder geviertelt
- 60 g Zwiebeln, geachtelt
- 200 g Kokosmilch
- 2 - 3 TL rote Currypaste, nach Geschmack
- 4 EL frische Korianderblätter, gehackt (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1415 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1242 mg
Alternatieve recepten
Süßkartoffel-Curry
40min
Süss-saures Veggi-Ragout
50min
Gemüsecurry mit Reis
1h
Gemüsereis mit Kokosmilch und Cashewkernen
1h
Gemüse-Curry mit Kokosmilch
50min
Asia-Gemüse
30min
Tomatensugo all'arrabbiata
30min
Chana Masala
45min
Karfiol-Erdäpfel-Curry (Aloo Ghobi)
50min
Grünes Gemüsecurry
50min
Couscous mit Gemüse und Tomatensauce
45min
Grünes Thai-Curry
40min