Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Radieschensalsa
- 1 Bund Radieschen, geputzt (ca. 160 g)
- 1 rote Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 10 g Senf
- 25 g Weißweinessig
- 35 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 15 g Kapern, eingelegt, abgetropft
Brokkolibratlinge
- 460 g Wasser
- 500 g Brokkoli, in Röschen
- 70 g Mandeln
- 30 g Sojamehl, vollfett, als Ei-Ersatz (z.B. von Hensel)
- 20 g Paniermehl, vegan
- 30 g Haferflocken, zart
- 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1565 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 9.2 g
Alternatieve recepten
Vegetarische Mangoldrouladen
1 Std. 30 Min
Kartoffel-Mandel-Taler mit Bohnen und Tomatensauce
50min
Bohnen-Burger (vegan)
1 Std. 20 Min
Blumenkohl-Käse-Pizzen
1 Std.
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30min
Gebratene Kräuterpolenta auf Ratatouille (vegan)
1 Std.
Wirsing-Rouladen mit Hirsefüllung und Pilzsauce
1h 40min
Sellerie-Schnitzel mit Sesam-Panade und Kartoffelpüree
1 Std.
Blumenkohl-Spinat-Lasagne
1h 45min
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50min
Wirsingfrikadellen
1 Std. 20 Min
Linsenbraten mit Süßkartoffel-Sellerie-Püree und Brokkoli
1 Std.