Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di cipolla rossa a listarelle
- 250 g di taccole fresche a tocchetti (2 cm)
- 300 g di farro perlato (cottura 25minuti)
- 650 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di prosciutto crudo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1729.5 kJ / 413.5 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 53.3 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 784.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne di verza
2h 30min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 min
Minestra saporita di lenticchie, finocchi al Parmigiano Reggiano e muffin di carote e mandorle
1h 30min
Insalata di cereali con carote al curry, tonno e ceci
40 min
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1h 30min
Minestra di orzo con zucca e peperoni
35 min
Zuppa di foglie di cavolo e pane raffermo
40 min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50 min
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1 godz.
Zuppa di farro e legumi
45 min
Mesciua spezzina
1 godz.
Zuppa frantoiana
45 min