Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di cipolla rossa a listarelle
- 250 g di taccole fresche a tocchetti (2 cm)
- 300 g di farro perlato (cottura 25minuti)
- 650 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di prosciutto crudo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1729.5 kJ / 413.5 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 53.3 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 784.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa frantoiana
45min
Minestra saporita di riso e legumi
40min
Zuppa di porri e orzo
45min
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1h
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35min
Mesciua spezzina
1h
Zuppa di foglie di cavolo e pane raffermo
40min
Lasagne di verza
2h 30min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1h 20min
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1h 30min
Fettine saporite di tacchino con orzo allo zafferano
2h
Fusilli alla curcuma e pancetta
30min