Compatibele versies
Bolo de lentilhas com puré de batata-doce, aipo e brócolos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g bolbo de aipo
- 60 g cenoura
- 80 g cogumelos frescos
- 30 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 250 g lentilhas cozidas escorridas
- 200 g feijão-encarnado, em lata escorrido
- 20 g molho de soja
- 1 c. chá de colorau
- 2 c. chá de mistura de ervas aromáticas secas
- 3 c. sopa de levedura de cerveja em flocos
- 130 g flocos de aveia finos
- 1 ½ c. chá de sal
- 300 g batata-doce s/ casca cortada em pedaços (2 cm aprox.)
- 470 g bolbo de aipo cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- 80 g chalota
- 20 g manteiga
- 100 g vinho branco seco
- 150 g caldo de legumes líquido
- 350 g brócolos, só os floretes
- 50 g água
- Sumo de lima q.b. p/ regar
- Salsa q.b. picada p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2469 kJ / 590.1 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 82.8 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 18.9 g
- Natrium
- 1660.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caril de vegetais e grão
1h 5 min
Húmus de pesto com tomate seco
15 Min
Salada fria de noodles de soba e salmão - TM5
30 Min
Bolonhesa de lentilhas com salame no forno
1 Std. 10 Min
Salada quente de couve kale, feijão-branco, noz e bagas de goji
40 Min
Goulash de batata - vegan ou com carne
1h 15 min
Almôndegas de cogumelos shitake com molho de miso e tahini
1h 20min
Sorvete de mandioca e coco
Geen beoordelingen
Marinada jamaicana para frango
10 Min
Xarope Chai
15 Min
Filetes de peixe galo com arroz preto e molho de trufa
50 Min
Falafel com molho de tomate e coco
9h