Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Molho
- 40 g vinagre balsâmico
- 20 g açúcar amarelo
- 50 g molho de soja
- 10 g óleo de sésamo
Puré
- 300 g couve-flor cortada em pedaços
- 350 g cenoura
- 2 dentes de alho
- 1 c. chá de sal
- 50 g leite
- 100 g bimis
- 100 g feijão-verde redondo fresco
- 50 g couve roxa cortada em juliana
- 25 g manteiga
Atum
- 20 g sementes de sésamo brancas
- 20 g sementes de sésamo pretas
- 450 g atum fresco
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 fio de azeite
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1517 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tigela Benedict
50 Min
Salmão com tomate e molho amarelo
1 Std.
Caldo de peixe - TM5
25min
Vitela em sous-vide com maçã e batata assadas
5h 10min
Salada de peito de pato com vinagrete balsâmico e frutos vermelhos
1 Std. 35 Min
Pato confitado
20h
Lombo de salmão em pão preto
2h
Ovos escalfados com presunto e molho maltês
1 Std. 10 Min
Salmão com crosta de amêndoa e puré de ervilhas e espinafres
50 Min
Moqueca de camarão
1 Std.
Poke de atum
30min
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35 min