Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g cebolo (spring onion) cortado em pedaços (3 cm)
- 1 cm gengibre fresco cortado em pedaços (2 mm)
- 40 g mel
- 30 g molho de soja
- 40 g óleo de sésamo
- 30 g vinagre de arroz
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta
- 1200 g água
- ½ c. chá de sal
- 200 g arroz basmati
- 100 g feijão de soja fresco
- 200 g salmão fresco s/ pele e s/ espinhas cortado em cubos (2-3 cm)
- 200 g atum fresco s/ pele e s/ espinhas cortado em cubos (2-3 cm)
- 1 manga madura cortada em cubos (2-3 cm)
- 50 g algas wakame secas hidratadas em água quente durante 10 minutos e escorridas
- 20 g pasta de wasabi (optioneel)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2700 kJ / 645 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 852 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guacamole
5min
Arroz para sushi
1 Std. 15 Min
Pão naan com couve-flor de especiarias e tahini de feta e matcha
1h 20 min.
Sopa miso (Misoshiru)
15 Min
Tigela Benedict
50 Min
Bobó de cogumelos com batata-doce
50 Min
Sushi descomplicado
45 min
Sushi em taça
30 Min
Noodles com camarões e molho teriyaki
1 godz. 10 min
Gyozas de legumes com emulsão de soja e balsâmico
1h 20 min.
Noodles com pesto de rúcula, requeijão e presunto
40 Min
Poke de atum
30 Min