Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Frango
- 500 g peito de frango s/ pele cortado em pedaços pequenos
- 2 c. sopa de paprika
- 1 c. chá de garam masala
- ½ limão, só o sumo
- 1 c. chá de alho em pó
- 1 c. chá de gengibre em pó
- 4 c. sopa de coentros só as folhas
- 140 g iogurte
- ½ c. chá de sal
Molho
- 20 g azeite
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 2 vagens de cardamomo, só as sementes
- 300 g tomate cortado em pedaços
- 1 c. chá de canela em pó
- 1 c. chá de garam masala
- 1 c. chá de paprika
- 250 g natas
- 1 c. sopa de amêndoa
- 1 c. chá de açúcar
- 200 g água
- ½ c. chá de sal
- 1 ½ limão
-
300
g massa tipo tagliatelle
of 300 g massa curta, seca - 4 pés de coentros picados
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3323.6 kJ / 794.4 kcal
- Eiwitten
- 43.6 g
- Koolhydraten
- 75.4 g
- Vetten
- 36.3 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 699 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frango marroquino
30min
Frango com chocolate preto
35min
Frango picado com polenta
45min
Carne de porco assada com legumes e Minestrone
1h
Bacalhau com pesto de tomate com batata doce
50min
Pá de porco com puré de batata-doce, legumes e chutney de maçã e alperce
2h
Salmão no forno com curgete espiralizada - TM6
30min
Cuscuz de couve-flor e curgete espiralizada com molho de amendoim
30min
Tagliatelle com fricassé de bivalves
55min
Esparguete à Nerano
30min
Escondidinho de camarão
1h 5min
Bife marinado em café com molho de frutos silvestres e salada verde
4 godz. 30 min