Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g queijo Emmental cortado em pedaços (ver dica)
- 30 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 400 g coxas de frango s/ pele e s/ osso, cortadas em tiras (1.5x3-4 cm aprox.), secas com papel de cozinha
- 50 g vinho
- 250 g cebola cortada em lâminas
- 1 malagueta cortada em rodelas (optioneel)
- 2 c. chá de sal
- 250 g pimentos cortado em tiras
- 100 g cogumelos frescos laminados
- 300 g brócolos cortados em pedaços pequenos
- 700 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 160 g leite
- 30 g manteiga
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3676.6 kJ / 878.7 kcal
- Eiwitten
- 42.7 g
- Koolhydraten
- 87.8 g
- Vetten
- 45.9 g
- Verzadigd vet
- 18.8 g
- Vezels
- 23.1 g
- Natrium
- 1621.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescada com crosta de legumes e puré de couve-flor
40 dk
Salmão com brócolos e molho de mostarda e mel
40 dk
Salmão com batata e curgete - TM5
1 Std. 15 Min
Salada de batata nova e espargos com pesto de aneto
40 dk
Salmão assado com molho picante e miso
7 Std. 30 Min
Guisado de frango com massa folhada
30 Min
Pão de forma sem glúten
1 Std. 15 Min
Caril de bacalhau e coco
25 Min
Arroz selvagem com lombinho de porco e ameixa
45 Min
Salmão a vapor com molho doce de gengibre e soja
30 Min
Carne de porco com puré de batata e couve-flor e brócolos
55 Min
Pargo no forno à portuguesa com puré de cherovia e feijão
1 Std. 10 Min