Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
P/ congelar
- 70 g cenoura cortada em cubos
- 300 g abóbora-manteiga cortada em cubos
- 200 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 1 c. chá de ervas de Provence
- 1 ½ c. chá de sal
- 200 g lentilhas castanhas
No momento de cozinhar
- 3 dentes de alho fatiados
- 150 g cebola cortada em lâminas
- 70 g aipo cortado em lâminas
- 35 g azeite
- 850 g água
- 50 g couve kale
- 35 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 586 kJ / 140 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de couve-flor e grão-de-bico
50min
Sopa de batata-doce, lentilhas e espinafres
1h
Sopa de lentilhas e acelgas vermelhas
40min
Creme de abóbora e couves-de-bruxelas
30min
Sopa de lentilhas com almôndegas de bulgur
1 Std. 40 Min
Sopa de abóbora, Peixe com arroz e legumes, Crumble de pera e maçã
1h
Sopa de abóbora e couves-de-bruxelas
30min
Creme de curgete e kale
45min
Sopa de lentilhas com batata-doce e massa
35min
Creme de chuchu e funcho
40min
Sopa de lentilhas, grão-de-bico e kale
1h 30min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45min