Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 - 400 g argolas de lulas
- 4 pitadas de sal
- 100 g farinha, mais 1-2 c. de sopa
- 4 dentes de alho
- 7 - 8 pés de salsa, folhas e caule
- 1 malagueta seca (optioneel)
- 110 g azeite
- 12 camarões grandes c/ casca
-
120
g vinho branco
of 120 g brandy - 650 g água
- 4 - 8 g tinta de lulas congelada
- 1 cubo de caldo de peixe
- 70 g cebola cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 70 g polpa de tomate
- 350 g arroz carolino
- 4 - 6 pimentos vermelhos em conserva cortados em tiras
- 200 - 300 g óleo p/ fritar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3999 kJ / 955.8 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 74.8 g
- Vetten
- 62.2 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 1520.5 mg
Alternatieve recepten
Raia com cebolada e batatas
45 Min
Peixe no forno com camarão, legumes e arroz basmati
1 Std.
Bacalhau Choux
1 Std. 45 Min
Sopa vegetariana de noodles Soba
9 Std.
Espargos e batata com molho holandês
50 Min
Vitela em sous-vide com maçã e batata assadas
5 Std. 10 Min
Risoto de camarão com leite de coco
40 Min
Fricassé de polvo
55 min
Arroz selvagem com lombinho de porco e ameixa
45 Min
Piza com pesto de pistácio, burrata e mortadela
3h 10min
Risoto cremoso de cogumelos e camarão
1 Std.
Caril de camarão com manga
35 min