Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dentes de alho
- 50 g cebola
- 30 g azeite
- 700 g água
-
1
c. chá cheia de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 400 g abóbora cortada em pedaços (1,5 cm aprox.)
- 250 g massa seca tipo orzo ou risoni
- 300 g pimento vermelho cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- 380 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de colorau
- ½ c. chá de paprika picante
- 1 c. chá de orégãos
- 1 c. chá de tomilho seco
- 1 c. sopa de açúcar amarelo
- ½ c. chá de pimenta
- ¼ c. chá de sal
- 50 g queijo feta desfeito, p/ guarnecer
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1166.5 kJ / 278.8 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 44.6 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 188.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasanha de beringela
1h 10min
Risoto de beterraba
30min
Caril de feijão-preto
35 min
Menu: Tártaro de legumes com avelã e crepes de espinafres e ricota em molho de tomate
1h 30 min
Tempeh teriyaki com legumes e arroz
40 Min
Frango com gengibre, arroz e molho de amendoim
1h
Massa com molho de amendoim vegan
30min
Mini soufflés de batata-doce e queijo com manteiga de salva
50min
Bobó de cogumelos com batata-doce
50min
Tikka masala de couve-flor
30min
Risoto de camarão com leite de coco
40 Min
Bucatini de beterraba e feta
25 Min